+36 70 634 80 09 info@kisbuszrent.hu

Rólunk

Rólunk

Azért hoztuk létre kisbusz kölcsönző vállalkozásunkat, mert az elmúlt években utazásaink szervezésekor többször szerettünk volna családunkkal vagy éppen barátainkkal közösen eljutni az adott helyszínre és már kezdetektől szerettük volna egymás társaságát élvezni, vagy adott esetben a bicikliket és a csomagokat könnyedén elhelyezni és így együtt utazni.

Azonban többször ütköztünk abba a problémába, hogy az autó vagy kisbusz, amit béreltünk volna leharcolt volt, vagy nem tudott olyan kényelmi szolgáltatásokat amit ma már sokan elvárnánk, főleg egy hosszabb 1.000 km-es út folyamán. Többek között gondolok olyanokra, hogy buszainkban legyen sötétített hátsó ablak, hogy ne égjen le egy utas sem még nyaralás megkezdése előtt, vagy a megfelelő mennyiségű usb töltő csatlakozási lehetőség a mobil eszközöknek, vagy akár normál 230V dugaljzat a laptopnak.
Azt gondolom, hogy ma már a biztonsági szolgáltatásokat sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ebbe bele tartozik a jó állapotú gumi, a légzsákok, a modern biztonságos konstrukció,több légzsák, megfelelő erőtartalék előzésnél vagy emelkedőnél, vagy akár a LED-es fényszóró (nem nappali menetfény) ami az éjszakai vezetést egy új szintre emeli. Az integrált navigáció, vagy a telefontükrözés megint egy olyan extra ami hosszabb utakon növeli az ember komfort érzetét, azokat a zenéket hallgatjuk amiket szeretünk, vagy azt a navigációt használjuk ami számunkra szimpatikusabb. A szembe forgatható ülések a Renault SpaceClass kisbuszunkban, mind üzleti úton, mind pedig családi/baráti utazáskor megkönnyítik a kommunikációt, megkímélnek az esetleges másnapi nyakfájástól, illetve egyes ülések háttámlájának ledöntésével asztallá alakíthatók, melyen kártyázni, étkezni is kényelmesebben lehet.

A bőr ülések exkluzivitást kölcsönöznek a belső térnek, annak minden előnyével, üzleti és kiscsaládos busz bérlők esetében is számtalan előnnyel bír.

Reméljük felkeltettük érdeklődését és következő több fős utazásánál nekünk szavaz bizalmat és kipróbálja kisbuszainkat!Főoldal

Kapcsolatfelvétel